Sol...


Idag lyser solen igen och det verkar som om det skall bli ganska fint väder hela veckan. Det gillar jag. En solig dag i början på hösten är underbar. Luften är frisk, solen värmer fortfarande och man njuter lite extra. Helgen har varit fin förutom ett English test som jag fick genomlida en lördag eftermiddag. Jag fick i alla fall äta ostbricka med fina vänner efteråt :) Igår prövade jag svamplyckan men det blev inte mycket svamp. Mest regn, blöta mackor och dåligt lokalsinne som resulterade i att vi gick "lite" vilse. Men det löste sig det också! Idag står en tur till stan med klippning och träning på schemat.


Foto: sthlmstreetstyle


Darling darling...


Just nu saknar jag dom här lockarna som är på besök far far away...Time...


Ibland stannar tiden upp och man blir påmind om vad som faktiskt är viktigt i livet. Även om man tror sig vara medveten om vad som betyder något så glöms det ändå ofta bort. Man lägger fokus på ytliga saker och grämer sig över att man inte kan köpa eller göra det man vill. Man stressar sig igenom vardagen, stänger ögonen och missar de stunder som kunde blivit ett fint minne att spara. Men det kommer stunder i livet då man inser att grunden man står på egentligen är väldigt skör och kan försvinna på en sekund. Det är viktigt att påminna sig själv om att stanna upp lite oftare, fundera över livet och inse vad man är lycklig över...
Josef Frank...


I mitt vardagsrum hänger en egengjord tavla med Josef Franks tyg Teheran som jag verkligen älskar! Gillar verkligen hans mönster och färgglada tapeter. Dock är tapeterna kanske lite väl mönstrade för min smak men i en mindre hall eller som tavlor är de kalas!"Hemmet behöver inte vara i detalj planerat, inte utstuderat, bara sammanfogat av delar som dess invånare trivs med och älskar"

- Josef Frank


Viggis the wonderful...


Nu har min festliga gudson börjat på dagis och gudmor är stolt ;)
Sunset...


En solnedgång kan vara väldigt vacker men även vemodig på något sätt...


Gråa dagar...Usch vilket tråkigt väder det är! Grått och mulet vilket gör att jag tvingas ha tänt både lampor och ljus på dagarna. Det är ju iofs väldigt mysigt men vill gärna krama ur det sista ur sommaren innan hösten är här. Jag vet att det kommer en lång period då det går åt många värmeljus.

Helgen i Fjällbacka var helt underbar! Det blev tacos, powerwalk, beskådning av en vidunderlig solnedgång, yatzy och rosé på uteplatsen, sol och bad på fina Veddö, middag på Bryggan, mjukglass och mer rosé och spel. Det är så mysigt att komma iväg på en minisemster och bara få umgås och njuta av varandra. I morgon åker sambon till USA för en fyra veckors roadtrip i Kalifornien, vilket jag är grymt avundsjuk på! Det kommer sannerligen bli tomt här hemma.


<3


Västkusten...


Nu drar jag och Mr. B till Bohuslän och Fjällbacka med hopp om svalkande bad, god mat, solnedgång, fin utsikt, kortspel, goda drinkar och kanske räkor och vitt vin på en klippa.

Trevlig helg!

Let it rain...


Sitter och lyssnar på Bon Iver och hör regnet smattra på rutan... mysigt. Kom nyss hem från stan där det vimlade av folk som ville känna på stämningen på Kulturkalaset. Det blev musik, rosé på stadsteatern och sedan drinkar på Avalon. När jag skulle hem var det något fel på en spårvagn så min vagn dröjde. Regnet öste ner och busskuren var full men ikväll gjorde det inget. Jag riktade ansiktet upp mot himlen och kroppen fylldes av en härlig känsla; att jag blev genomblöt gjorde inget. Det är ju bara vatten. Nu har jag i alla fall torkat och skall snart krypa ner i nytvättade lakan bredvid den som äger både min själ och mitt hjärta ....

Sov gott


(Inte jag som är fotograf här)


Tvättdag...


Idag har jag haft besök av två av mina favoritmänniskor, en stor och en liten. Annars andas jag mest in den underbara doften av nytvättade lakan, lyssnar på den HÄR låten om och om igen och drömmer om detta:
Acne


N.Y.


För alltid...Räklunch...

Jag är inte såhär brun i verkligheten ;) ...


Fler bilder från Jämtland...Underbara vyer och mycket frisk luft. Dock inga bad utan mössan åkte på istället. 4 plusgrader var det en morgon, så det var inga riktiga sommartemperaturer.
I fjällen finns många fina stora och små blommor...
Sommarbär...
RSS 2.0