Testing...


Tänkte pröva att öka bredden på bloggen lite så att mina foton kan laddas upp i större format. Testar lite alltså :)


PS...


Det här julkortet har jag precis knåpat ihop i Photoshop. Gjorde klart ett först, men råkade stänga det utan att spara! Fick snällt börja om från början igen. Allt är gjort "för hand". NU blir det sängen för i morgon är det jobb.

Underbara jul...


Oj vad fort dagarna går. Nu är snart annandagen slut och jag önskar att det kunde vara  jul några dagar till. Julafton var väldigt mysig med god mat, mysig stämning, spel och fina klappar. Igår tog vi en långpromenad i det underbara vädret och åt lite julmat som nästan smakar bättre på juldagen. Idag har det varit lugnt med mys inomhus. Nu skall jag iväg på middag hos svärföräldrarna.

God Fortsättning!

Här är några av de fina julklapparna jag fick. Jag måste ha varit rätt snäll :)

Dagen före...I morgon är det julafton och det blir en vit jul med minusgrader i år. Jippi! Skönt att slippa titta ut på en grönbrun gräsmatta och regn. Idag har jag storstädat och slagit in ett par klappar. Här kommer en smygtitt..

GOD JUL!

Skitregn...


Nu försvinner den fina snön och ersätts av en glashal gata med underkylt regn, som i morgon kommer frysa på igen. Igår gjorde jag en vurpa som resulterade i ett par blåmärken. Idag går jag ut med livet som insats. Hej!


Herr går man...


L'hiver...


Utflykt till Nääs Slott...Jag gillar kyrkor...


I Florens fanns det många mäktiga och vackra kyrkor att besöka. Jag får alltid en speciell känsla när jag går in i en kyrka även om jag inte är troende. Jag minns dock en gång när jag var liten och vi var inne i en kyrka. Då bad jag till gud om att få ett par inlines :)


RSS 2.0