Så var helgen slutSöndag igen och ännu en vecka har gått. Snart är det april och tentor i diverse former är över för den här gången. Skönt! I torsdags blev det firande som heter duga. Drinkar på Tranquilo, i ett studentrum och på Lounges var väldigt trevligt, även om det inte var lika trevligt i fredags. Men det var det värt. Annars har helgen bjudit på jobb, indisk mat, träning, promenad, en stadstur med lite shopping, film och åter jobb. Nu blir det svt-dokumentär och sömn för att orka upp 06.30 i morgon.
Trevlig söndag kväll!


Discogris :)


Vårkänslor...

Håkan Hellström kan förmedla vårkänslor :) Idag känner jag mig nykär! Ha en fin dag!

Äntligen på väg 
Jag förlänger mina steg 
Luften smakar som en jordgubbspaj 
En solig dag i maj  

Träden står i blom 
Marken täcks av jungfrudom 
Och nu hänger det på varje kvist 
En solskensoptimist

Ranunkel


Ny vecka! Så var det måndag igen och en ny vecka väntar. Idag lämnas hemtentan in och på torsdag är salstentan över. Det skall bli väldigt skönt att få tillbaka lite fritid igen :)

Different shapesMan kan se mycket vackert i en skål :)


Det går en vind över vindens ängar....

Längtan


Ibland önskar man att man var på väg någonstans....Förkyld


Ja men visst, nu var det dags för en förkylning igen. Det är 4e gången sedan december och det börjar bli smått irriterande. Snart har jag glömt hur det är att leva utan segt slem, gult snor och en bomullshjälm på huvudet. Men samtidigt får man inte slås ner av förkylningar, för det finns värre saker i livet.

De senaste dagarna har varit härligt soliga och nu längtar man ännu mer efter våren. Det finns inte mycket som slår vårens första fågelsång, långa promenader, vitsippor, kaffe vid en sjö, lunch på en solig uteservering eller en kvällsutflykt till havet. Våren är den årstid som är mest efterlängtad och den kommer utan krav och förpliktelser. Kontrasterna mellan vinter och vår är så stora och man kan lugnt vända ansiktet mot solen, utan att känna stress över att den snart försvinner. Det gäller att njuta av nuet och inte skynda fram till sommaren :)Utförsåkning


Det gäller att öva i photoshop ;)
RSS 2.0