1:a advent...


Helgen har varit väldigt bra med allt från fest, plugg och promenad i snön till bakning och massor av adventsmys. I lördags var mamma, pappa och lillasyster hos oss och fikade och igår firade vi första advent med fina vänner. Idag är det underbart väder och jag känner att trots mycket plugg och jobb så blir det en fin vecka.
 
Second hand fynd...


Sex stycken fina koppar, en jultallrik med Bs födelseår, en skål i pressat glas och en fin tallrik med små blommor fick följa med hem i utbyte mot 60 ynka kronor.
Saknar fjällvärlden...


Ramundberget 2010...


Snart advent...


Min "adventsljusstake" börjar ta form. Nu kan det bli söndag! :)
A sister is a forever friend...


En fredagskväll...


Annorlunda putsning...


Tycker att den här italienska tantens städteknik är väldigt roande. Det var knappt så att hon kunde röra armen där emellan, och man får ju hoppas att sprayflaskan stod stadigare än det såg ut, för det hade ju blivit rätt omständigt om den ramlat ner.


Loppis...


I Florens besökte vi en gigantisk loppmarknad där man kunde hitta allt möjligt skoj. Vi ägnade många timmar åt att bara gå och kika på alla konstiga saker som italienarna sålde. Det fanns även en del fina prylar men tråkigt nog hade vi inte mycket plats i våra resväskor så vi fick nöja oss med att spana :)


Italy...


Snart kommer lite bilder från Italien för nu har jag fått ordning på både ps och dator.


18 dagar kvar till 1a advent...
"Liten" paus...Har varit extremt dålig på att uppdatera den här lilla fotobloggen eftersom det helt enkelt inte funnits tid till det. Men jag är övertygad om att jag kommer igång snart igen :)

< Idag är det 4 år sedan en mycket stark, självständig, kärleksfull, rolig, omtänksam och snäll kvinna gick bort alldeles för tidigt. Min fina fina mormor som kämpade mot cancern, men som tillslut fick somna in för att slippa smärta och mediciner. Jag saknar dig varje dag, fast jag vet att du är med oss >


....jag önskar att jag fick höra din röst igen som kallar mig ditt lilla hjärtegull.
RSS 2.0